Patrauklių

Internetinių svetainių kūrimas

Internetinių svetainių kūrimas Šiauliuose bei visoje Lietuvoje. Mums įveikiami įvairaus tipo tinklapiai: vieno puslapio svetainės (Landing Page), kelių ir daugiau puslapių tinklalapiai, portalai ar verslo valdymo sistemos naudojant jau sukurtus šablonus (templates) arba kuriant individualų dizainą.

Internetinė svetainė šiuolaikiniame versle

Rodyklė nukreipianti į Internetinės svetainės kainos bloką

Šiuolaikinis verslas neįsivaizduojamas be internetinės svetainės. Įmonė turinti savo tinklalapį gerokai pranašesnė prieš įmonę, nepateikiančią apie save informacijos internete.

Pasiekiamumas 24/7

Internetinė svetainė leidžia potencialiems klientams gauti informaciją apie įmonę, jos produktus ar paslaugas bet kuriuo paros metu, nepriklausomai nuo darbo valandų.

Geresnis matomumas

Įmonės svetainė gali būti optimizuota paieškos sistemoms (SEO), kad ji būtų lengviau randama internete. Tai padeda pritraukti daugiau potencialių klientų.

Profesionalumo įspūdis

Svetainė suteikia įmonei profesionalumo ir patikimumo įvaizdį. Dauguma vartotojų tikisi, kad verslas turės savo svetainę, ir į tai žiūri kaip į patikimumo ženklą.

Didesnės rinkodaros galimybės

Internetinė svetainė leidžia potencialiems klientams gauti informaciją apie įmonę, jos produktus ar paslaugas bet kuriuo paros metu, nepriklausomai nuo darbo valandų.

Informacijos teikimas ir atnaujinimas

Internetinė svetainė leidžia lengvai teikti ir atnaujinti informaciją apie įmonės produktus, paslaugas, kainas, akcijas ir naujienas. Tai padeda klientams gauti naujausią informaciją.

Veiklos kaštų mažinimas

Svetainė gali sumažinti veiklos kaštus, pavyzdžiui, sumažinti reklamos, informacijos sklaidos ir klientų aptarnavimo išlaidas.

Duomenų analizė

Internetinė svetainė leidžia rinkti ir analizuoti vartotojų elgsenos duomenis, kurie padeda geriau suprasti klientų poreikius, elgseną ir optimizuoti rinkodaros strategijas.

Klientų aptarnavimas

Svetainė gali turėti pagalbos skyrių, DUK (dažniausiai užduodamų klausimų) skyrių, kontaktinę formą ar tiesioginį pokalbį, kuris padeda greičiau ir efektyviau spręsti klientų problemas ir klausimus.

Turėdama savo internetinę svetainę, įmonė gali efektyviau komunikuoti su klientais, pritraukti daugiau naujų klientų, padidinti savo matomumą ir būti konkurencingesnė.

Internetinės svetainės kaina

Rodyklė nukreipianti į Klientams, kuriems sukūrėme internetines svetaines bloką

Internetinės svetainės sukūrimo kaina priklauso nuo daugelio parametrų: turinio kiekio, funkcijų pobūdžio ir kiekio, kalbinių versijų skaičiaus, dizaino sprendimų ir pan. Tikslią tinklalapio sukūrimo kainą galima įvardinti tik susipažinus su visais užsakovo poreikiais. Žemiau pateikiamos orientacinės svetainių kainos:

Vieno puslapios svetainės sukūrimo kaina 150+PVM
Vieno puslapio svetainė

Vieno puslapio svetainė. Joje glaustai pateikiama informacija apie įmonę.

Internetinės svetainės kaina nuo 400+PVM
Kelių puslapių tinklalapis

Reprezentacinė, informacinė įmonės internetinė svetainė, kurią sudaro daugiau nei vienas puslapis.

Portalo, verslo valdymo sistemos sukūrimo kaina nuo 3200+PVM
Portalas, verslo valdymo sistema

Skelbimų, aukcionų ar įmonės veiklos organizavimas internetinių sprendimų pagalba.

Modernūs internetiniai sprendimai pristatantys įmonę, jos teikiamas paslaugas, gaminamus ar parduodamus produktus atsiperka su kaupu.

Klientai, kuriems sukūrėme internetines svetaines

Rodyklė nukreipianti į Svetainės kūrimo proceso bloką

Esame dėkingi savo klientams už išreikštą pasitikėjimą ir pasirinkimą dirbti su mūsų komanda. Jų palaikymas ir bendradarbiavimas yra mums itin svarbūs, ir mes esame dėkingi už galimybę prisidėti prie jų verslo augimo. 

Nuoroda į Aukcionas123 internetinę svetainę
Nuoroda į Viking Industrier internetinę svetainę
Nuoroda į Guminukas internetinę svetainę
Nuoroda į Metal production internetinę svetainę
Nuoroda į Vandoras internetinę svetainę
Nuoroda į Constra internetinę svetainę

Tai tik nedidelė dalis mūsų ištikimų klientų. Kviečiame prie jų būrio prisijungti ir jus.

Svetainės kūrimo procesas

Rodyklė nukreipianti į Taikomų technologijų bloką

Internetinės svetainės kūrimo procese galima išskirti keletą jo etapų. Kiekvienas iš jų gali turėti savų bruožų, dėl kurių tinklapių kūrimo kaina gali skirtis.

Aptarimas

Preliminarus poreikių aptarimas. Atsakymai į klausimus. Preliminarios kainos ir terminų apskaičiavimas.

Patvirtinimas

Tinklalapio funkcijų, specifikacijų, dizaino ir techninės užduoties suformavimas. Tikslus svetainės sukūrimo kainos ir terminų patvirtinimas.

Hosting'o ir domeno pasirinkimas

Parenkamas tinkamas svetainės talpinimo planas ir užregistruotuojamas domeno vardas. Geriau šį darbą atlikti kartu su mūsų specialistais, nes užsakant paslaugą savarankiškai dažnai susiduriama su klausimais, į kuriuos klientas negali atsakyti dėl specifinių žinių trūkumo.

Turinio valdymo sistemos diegimas

Priklausomai nuo svetainės funkcijų sudėtingumo parenkama ir instaliuojama serveryje tinkama atviro kodo turinio valdymo sistema (WordPress, Drupal) ar kuriama nenaudojant jokios atviro kodo sistemos.

Temos parinkimas, dizaino kūrimas

Parenkama tinkama tema, kuri apibrėš svetainės išvaizdą ir struktūrą. Ji priderinama prie įmonės firminio stiliaus. O jei kuriama nenaudojant jokios temos, tuomet kuriamas svetainės dizainas, kuris derinamas atskirai.

Įskiepių diegimas

Norint praplėsti tinklapio funkcionalumą diegiami ar kuriami specialūs įskiepiai. Jie gali būti mokami ir ne. Įskiepiai (angl. plugins) suteikia papildomas funkcijas ir galimybes, pvz., SEO optimizaciją, kontaktines formas, e-komerciją ir kt.

Turinio kūrimas ir talpinimas

Kuriami svetainės puslapiai ir sudedamas turinys (tekstas, nuotraukos ir t.t.). Šiam etapui skiriamas ypatingas dėmesys – nuo jo kokybės priklausys svetainės sėkmė. Mūsų naudojamos technologijos suteikia galimybę lengvai valdyti ir atnaujinti turinį.

Konfigūravimas ir optimizavimas

Sureguliuojami svetainės nustatymai (pvz. nustatoma laiko juosta, kalba), optimizuojamas svetainės greitis, saugumas, ir pasirūpinama SEO (paieškos variklių optimizavimu).

Testavimas ir paleidimas

Išbandyma svetainė įvairiuose įrenginiuose ir naršyklėse, kad įsitikintumėme, jog ji veikia gerai ir viskas atvaizduojama tinkamai.

Priežiūra ir atnaujinimai

Svarbus etapas, kurį dažnai praleidžia klientai dėl ko vėliau susiduria su svetainės nekorektišku darbu arba net įsilaužimu. Siekiant užtikrinti svetainės saugumą ir funkcionalumą reikia reguliariai atnaujinti turinio valdymo sistemą, temas ir įskiepius.

Kiekvienas šių etapų yra svarbus norint sukurti funkcionalią ir profesionaliai atrodančią internetinę svetainę.

Taikomos technologijos

Rodyklė nukreipianti į sukurtų internetinių svetainių bloką

Dirbame su naujausiomis ir populiariausiomis programavimo technologijomis, sekame naujausias dizaino tendencijas, todėl galite būti tikri, kad mūsų sukurtos svetainės bus modernios ir funkcionalios.

WordPress

Nesudėtingus tinklalapius kuriame su WordPress populiariausia pasaulyje turinio valdymo sistema. Ši turinio sistema ypač patogi svetainių turinio  administravimui

Drupal

Nestadartinių funkcijų ir didesnės apimties tinklapius kuriame su Drupal turinio valdymo sistema. ji leidžia sąlyginai nebrangiai įgyvendinti sudėtingesnius projektus.

Yii PHP Framework

Sudėtingus, nestandartinių funkcijų, galinčius atlaikyti didelį užklausų srautą projektus (tokie kaip verslo valdymo sistema) kuriame naudodami Yii PHP Framework.

Kiekvienas projektas yra individualus ir nuo jo ypatybių priklauso tinkamių įrankių parinkimas jam įgyvendinti. Turime sukaupę didelę patirtį įvairios apimties svetainių, portalų, verslo valdym osistemų kūrime, tad pariksime jums optimaliausią sprendimą.

Atlikti darbai

Rodyklė nukreipianti į Dipolis.com kontaktų bloką

Visų atliktų darbų nėra galimybės pateikti. Jų tiesiog yra atlikta daug, o kad susidarytį įspūdį apie mūsų sukurtas internetines svetaines atrinkome keletą iš jų.

Nuoroda - Šiaulių Romuvos gimnazijos internetinė svetainė

Šiaulių „Romuvos“ gimnazija

Reprezentacinė internetinė svetainė / švietimas / 2024

Nuoroda - Arta internetinė svetainė

Įmonė „Arta“

Reprezentacinė internetinė svetainė / baldai / 2024

Jei jūsų smalsumas nepatenkintas, kviečiame apžiūrėti daugiau mūsų atliktų darbų.